[color:d52f=white][size=24]حلوي البروفيترول [/color]
[color:d52f=white]مقادير عجينة الشو:[/color]
[color:d52f=white]1 1/4 كوب ماء
1/2 كوب زيت
1 كوب دقيق
4 بيض[/color]
[color:d52f=white]كريمة الحشو:
1 1/4 كوب فريش كريم
1/2 كوب باسترى كريم [/color]
[color:d52f=white]الصوص:
2 1/2 كوب لبن
1/2 كوب سكر
1/4 كوب جلوكوز
1/4 كوب زبد
3/4 كوب شيكولاتة سايحة
1/4 كوب كاكاو[/color]
[color:d52f=white]الطريقة لعجينة الشو:[/color]
[color:d52f=white]نغلي الزيت والماء وبعدين نضيف الدقيق ونقلبه بسرعة لمدة 3 دقائق
نرفعه من على النار ونضيف البيض
نشكله بالقمع على شكل دوائر ونضعه في صينية مدهونة في الفرن 170 درجة
بعد النضج نعمل فتحة صغيرة من أسفل و نملأه بالكريمة بالقمع
نضعه في قالب تقديم ونصب فوقه الصوص
وبإلهنا[/color][color:d52f=white][/size][/color]